Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Sindikalni turizem v Sloveniji

Že dolgo je tega, ko smo želeli na dopust v bližnji kamp pa v naši »fabrki« ni bilo proste prikolice. A to takrat sploh ni bil problem, naš predsednik sindikata je poklical kolega sindikalista v drugo firmo, kjer so prav tako imeli eno prikolico in stvar je bila urejena. Solidarnost zagotovljena!

Na tem mestu bomo objavljali kar se da široko ponudbo sindikalnih prikolic, apartmajev in ostalih počitniških namestitev. V kolikor imate tudi vi kakšno prosto sindikalno kapaciteto nas čimprej kontaktirajte. 

Portal je namenjen je prav temu, da bi bile vse sindikalne počitniške namestitve združeno pod isto streho in da dopust ne bi bil pogojen le z odlično plačo.

Poceni na dopust

Kdor dela za majhen denar ima pravico do dopusta za majhen denar.Se strinjate?

izola 240x130

Spremljajte našo ponudbo

Ostanite obveščeni, prijavite se na e-novice, spremljajte LAST MINUTE ponudbe in za vaš dopust boste plačali malo. tukaj piše več.

Najnovejše objave

Prikolica na Rabu umaknjena s ponudbe

V sezoni 2020 ter v prihodnje, prikolice na Rabu (kamp Padova) ni več v sindikalni počitniški ponudbi.

Sindikalne počitnice na Facebook-u

Dragi obiskovalci, obveščamo vas, da smo spletno stran objavili tudi na Facebook strani. Tudi tam boste lahko redno spremljali našo ponudbo prostih počitniških kapacitet v zadnjem hipu in po nižjih cenah...

Sindikalni turizem: Fabrik s prikolicami ni več

V časopisu Delo je objavljen prispevek na temo sindikalnega turizma v katerem smo kot primer dobre prakse omenjeni tudi mi. Celoten prispevek si lahko preberete na povezavi: http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/sindikalni-turizem-fabrik-s-prikolicami-ni-vec.html

Preberi več

Apartmaji na Hrvaškem

Apartma Cres Hrvaška

Obveščamo vas, da smo našo ponudbo ponovno razširili. Poleg Slovenije vam sedaj omogočamo tudi sindikalne namestitve na Hrvaškem. 

V mesecu juliju in avgustu so na voljo trije apartmaji v Zaglavu na Cresu. Za podrobnosti o apartmajih na Cresu -->klik<--

  • Najboljše ocenjeni apartmaji

  • Last Minute

 
 
 
 
Nahajate se: Home Novice

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

Prijava na enovice

Ime:
Vaš e-naslov: